[align=center]Siteye yeni kayıt oldum ve kayıt olurken iyi bir başlangıç yapmak istedim.Sizler için oyunu ilk önce indirdim denedim ve upload ettim.İyi indirmeler.
Oyun Hakkında Bilgi
Oyunda şu an için beyaz ekran sonunu halleden crack çıkmadığı için onu koymuyorum.Ama diğer türlü şehirde gezebileceğiniz türden olan crack'i koyuyorum.Crack çıkana kadar idare edin.Çıktığı anda konu güncellenecek.
Oyun Sistem Gereksinimleri
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 3 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 12GB
Oyunun Çalıştığına Dair Görüntüler
Oyundan Görüntüler
Linkler
Not:Oyun hakkında veya partlar hakkında sorularınız veya sorunlarınız olursa danışabilirsiniz.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Linkler 200 MB'lıktır.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Şehirde dolaşmak için kullanılacak olan crack:
Rar Şifresi: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İyi Eğlenceler
[/align]
Oyun Hakkında Bilgi
Oyunda şu an için beyaz ekran sonunu halleden crack çıkmadığı için onu koymuyorum.Ama diğer türlü şehirde gezebileceğiniz türden olan crack'i koyuyorum.Crack çıkana kadar idare edin.Çıktığı anda konu güncellenecek.
Oyun Sistem Gereksinimleri
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
RAM: 3 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher (see supported list)*
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)
DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
Hard Drive Space: 12GB
Oyunun Çalıştığına Dair Görüntüler
Oyundan Görüntüler
Linkler
Not:Oyun hakkında veya partlar hakkında sorularınız veya sorunlarınız olursa danışabilirsiniz.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
Linkler 200 MB'lıktır.
Şehirde dolaşmak için kullanılacak olan crack:
Rar Şifresi: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
İyi Eğlenceler
[/align]