Kral Forum

Türkçe Yama Yapmak Uyeolj

Join the forum, it's quick and easy

Kral Forum

Türkçe Yama Yapmak Uyeolj

Kral Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rel="publisher"

Türkçe Yama Yapmak

Karizma Puanı : 0

Türkçe Yama Yapmak Empty Türkçe Yama Yapmak

Mesaj tarafından  Perş. Mayıs 13, 2010 2:42 pm

[align=center]Türkçe Yama Yapılrıken Dikkat edilmesi Gereken Noktalar
    • İlk Olarak TR Yama Yapılacak Programın ----- yada Patch varsa onları uygulayıp TR Yama Yapılmalıdır yani tr yama programın exe sine değilde -----'ine yapılmalıdır yada ilk olarak programa patch uygulanıp sonra da yapılabilir Ücretsiz Programlar için bu İşlem gerekmez • TR Yama Yapılacak Programın exe 'si ile programın sağlıklı çalışması açısından fazla oynanılmamalıdır
    TR Yama Sadece exe Dosyalarına Yapılmaz Örnek TR Yama Yapılacak programın program files te ki klasöründe Languages Klasörü Varsa Klasörün içindeki dosyaları Notdefteri ile açıp değiştirebilirsiniz
    Örnek Resim
    Türkçe Yama Yapmak 10dl3
    Türkçe Yama Yapmak İçin Gerekli Programlar
    Türkçe Yama Yapmak 43908700lf6
    ResHacker - Restorator -Resource Tuner Bu 3 Program ile yapabilirsiniz
    ama ben Resource Tuner ' i Kullanıyorum ve Resimli Anlatım Bu Programı kapsamaktadır
    Download: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
    İlk Olarak Programı Açıp Open File'yi TR Yapacağımız dosyayı açalım
    Türkçe Yama Yapmak 34769980cp1
    Türkçeleştirme Yapacağımız Dialog yada RC Data 'dır exe'den exe'ye fark göstermektedir Bazılarında Dialog bazılarında da RC Data Yazmaktadır.....BUNLARIN HİÇ BİRİSİ YOKSA GROUP CURSORA BASIN.
    Türkçe Yama Yapmak 34686805rq0
    Burda Yapacağımız İşlem sadece değiştirmek istediğimiz butonu yada yazıyı Tıklayıp yukardaki caption sekmesine girin değişiklikleri yaptıktan sonra OK Diyerek tamamlayabilirsiniz
    Türkçe Yama Yapmak 76663728lb8
    File Den Save Diyerek yapabilirsiniz
    [/align]

Türkçe Yama Yapmak 24536378ba9

Forum Saati Cuma Kas. 15, 2024 11:42 am