Kral Forum

Metin 2 SıNıRSıZ SkiL yapmak Uyeolj

Join the forum, it's quick and easy

Kral Forum

Metin 2 SıNıRSıZ SkiL yapmak Uyeolj

Kral Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rel="publisher"

Metin 2 SıNıRSıZ SkiL yapmak

Karizma Puanı : 0

Metin 2 SıNıRSıZ SkiL yapmak Empty Metin 2 SıNıRSıZ SkiL yapmak

Mesaj tarafından  Perş. Mayıs 13, 2010 6:30 pm

Evet arkadaşlar uzun zamandır beklediğiniz(sadece bir gün oldu ama kimse sabredemedi ).Bu hile size şu avantajları sağlar ve şu dez-avantajları sağlar…
    1-Canınızı göremezsiniz çünkü fulldür.
    2-Mavi pot olmadan skill çakarsınız.
    3-İstediğiniz kadar skill çakarsınız.
    4-Çaktığınız skilerin bir kısmı can götürür ama bir kısmı da sadece sersemletir.
    5-Canınızı görmek için bir kişiyle grup oluşturursanız çok iyi olur sizin için.
    6-Şamanlarda yapmanızı tercih ederim wariora sırf can basarsınız.
    7-Paranızda bir değişiklik oluyo bazen artıyo bazen azalıyo ama kapattınmı eski şekline geliyor.(para konusunda uğraşın benin 10 k vardı hileyi yapınca 24 k'm oldu ben uğraştım bir sonuca ulaşamadım, siz de bi uğraşın)
    Sabırlı olun konuya giriyorum. İşte yapacaklarınız.
    Önce char seçme yerinde m2 multihacki açıyoruz ama dikkat m2 multihack (M2 MULTIHACK 1.83 (beta)) sürümü olmalıdır aksi taktirde yapamıyabilirsiniz…
    Metin 2 SıNıRSıZ SkiL yapmak 110
    Oynu açıyoruz…
    Metin 2 SıNıRSıZ SkiL yapmak 210
    Sonra aşağıdaki gibi yapıyoruz!!!M2 multi hackteki;magia speed’teki on’u ve combo daki 1’i işaretliyoruz…
    Metin 2 SıNıRSıZ SkiL yapmak 310
    Oyuna çıkış diyoruz dikkat oyunu tamamen kapatmıyoruz sadece server yerine dönüyoruz…
    Oyunu tekrar açıyoruz her şey şekildeki gibi olmalı;
    1-Can fullenmeli.
    2-Exp fullenmeli.
    Metin 2 SıNıRSıZ SkiL yapmak 510
    Merak etmeyin gerçekte bunlar azalıyor yada artıyor ama siz fark etmiyorsunuz ama biriyle grup kurarsanız kenarda canınızı görebilirsiniz…
    Ve skiler süresiz ve mavi potsuz kullanılıyor şekildeki gibi
    Arkadaşlar size tavsiyem bir char daha açın şaman olsun… ve onunla grup kurun. sonra sırf o size güç bassın ben bu sayede 1000’lerde vuruyorum 250 vurmam gerekirken.

Forum Saati Cuma Kas. 15, 2024 5:36 am