Kral Forum

Çoklu Knight Online Açma [Resimli Anlatım] Uyeolj

Join the forum, it's quick and easy

Kral Forum

Çoklu Knight Online Açma [Resimli Anlatım] Uyeolj

Kral Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rel="publisher"

Çoklu Knight Online Açma [Resimli Anlatım]

uÄŸur
    uÄŸur
    Admin
    Admin

Karizma Puanı : 7113

Çoklu Knight Online Açma [Resimli Anlatım] Empty Çoklu Knight Online Açma [Resimli Anlatım]

Mesaj tarafından uÄŸur Cuma Mayıs 14, 2010 4:18 pm

Çoklu Knight Online Açma [Resimli Anlatım]
    [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Alternatif linkler

1- HView için; RapidShare: 1-Click Webhosting
    2- Strpper için; RapidShare: 1-Click Webhosting

önce bu iki dosyayı indriyoruz taratmadan kullanmayın!

strpiier e girin. knight açılcak. stripper deki optionsa basın ve dosya adını girin(burasını tam ceviremedim) sonra "ok" a basın ve unpackın üzerine tıklayın. (eer hata mesajı alırsanız en bastan yapın ve dosya adını doğru girin)
    knightonline klasörüne yada yuklediğiniz yerekaydedin sizin bastıınız yani yaptıınız knightonline.exe yi
    Çoklu Knight Online Açma [Resimli Anlatım] Stripper
    şimdiHview e girin ve sizin yaptıınız knighonline.exeyi açın(knightın yukledğin yere kopyaladıınız knightonline.exe ben onun adını test. exe yaptım) sonra menudeki edit-find e basın yani değiştir bula basın arama ekranına "Knight Online Client" yazın ve arayın.

Çoklu Knight Online Açma [Resimli Anlatım] Hview
    sonra knight online yazısının adını değiştirin ben onu "Fnight Online Client" yaptım.

Çoklu Knight Online Açma [Resimli Anlatım] Hview1
    şimdi dosya kaydetme butnuna basın ve kaydedin. artık iki tane knightonline.exeniz war. watan ve millete hayırlı olsun. yapamayanlara yardım etmeye çalışırım sorunları buraya yazın

sadece resimler alıntıdır. bulduğum yerde ingilizceydi bende sizin için türkçeye çevirdim. tam anlatamamıs olabilirm yapamayan sorsun anlatırım. herkese kolay gelsin.

Forum Saati Cuma Kas. 15, 2024 4:54 am