Kral Forum

Pazar Bugu Uyeolj

Join the forum, it's quick and easy

Kral Forum

Pazar Bugu Uyeolj

Kral Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rel="publisher"

Pazar Bugu

uÄŸur
    uÄŸur
    Admin
    Admin

Karizma Puanı : 7113

Pazar Bugu Empty Pazar Bugu

Mesaj tarafından uÄŸur Salı Mayıs 18, 2010 10:42 am

Bilmiyenler için yazıyorum;

Yeni bir bug keşfettim belki bilenler vardır.Pazarı dolaşırken birden bir Rebit elixir staf gördüm fiyatı 20 m' idi parayı aldım adamla konuştum tam elixiri alicam adam pazari kurdu.Ben dc yedim.Tekrar oyuna girdim bir baktım +1 Elixir Stafmiş.Sonra düşündüm bu tür durumlarin bug oldugunu nasil anlarim diye. Sonra +1 Elixir stafin atackinin 85 olduğunu rebitin daha fazla olduğunu farkettim.kısacası rebit itemler alırken atackina dikkat edin.

Gördüğüm başka bir hilede maradonda magic avrilin oralarda bus satan elemanlar genellikle 2.5m ye satilan buslari 12.5 - 22.5 gibi vs fiyatlara tezgahin sol tarafian koyuyorlar busun ustuen tikaldigimizda 2.5m gozukuyor alirkende dikaktsizlikle onaylarsak alimi adamdan kazik emis oluyoruz.Bu hiledende kurtulmak icin ya itemi sectigimzde itemi almak istiyormusunuz derken onaylarken ya fiyata dikkat etmek. Ya da itemin ustuen geldiğimizde maouseyi itemin kenarlarina dogru tutarak diğer rakamlarida görmek.

Forum Saati Cuma Kas. 15, 2024 7:26 pm