Evet arkadaşlar başlıkta sözünü ettiğimi konu ile ilgili malum birkaç program var (CryptLoad,JitBit Macro Recorder v.b.) ama ben bu program ile yeni tanıştım(belkide gözüme yeni çarptı) ve gayet hoşuma gitti.Birkaç arkadaşa msn ile tavsiye etmiştim.Sizlerle de paylaşayım istedim.
JDOWNLOADER 0.3.088
jDownloader Nedir ? Ne işe yarar ?
jDownloader Rapidshare ve diğer File Hosting Serviceler (Uploaded.To, Netload.In, Megaupload.Com) dan dosya indireceğiniz kullanışlı bir programdır. Ayrıca bilirsiniz bir çok upload sitesinde pop-up pencereler aşırı reklamlar canınızı sıkar bu programla onlardanda kurtulmuş olursunuz. Upload sitelerinin Download Manager de diyebiliriz.
ÖZELLİKLERİ:
*Çoklu Rapidshare linkleri ekleme fonksiyonu da içinde bulunuyor.
*Rapidshare Premium üyeleri de programı kullanabilir.
*Tüm Rapidshare Premium fonksiyonları kullanıma hazırdır.
*jDownloader GPL3 lisanslıdır.
*jd yi GPL3 (general public license) altında baştan kodlayarak yazmak YASALDIR !
*jd nin kullandığı Jac şu anda dünyadaki en iyi Jac (Janticaptcha dır)
*captcha çözme %90-99…..CPU KASMA YOK VE NEREDEYSE HATASIZ KOD ÇÖZME! SANİYELİK YENİ ANTİCAPTCHA METHODU !
*Hazır kurulmuş hali içinde düşük hız algılayıcı ve eklenti hepsi vardır.
*Bilinmeyen hata ayarları en düzgün şekilde yapılmıştır.
*Kendisini otomatik güncelleme ile yeniler.
KULLANIM ŞEKLİÇok Basit)
Programdaki + ikonuna basarak linkleri ekliyorsunuz. Dosyanızı download edeceğiz yeri seçerek “paketi kabul et”e tıklayın.Sağ yönü gösteren ok işaretine basarak downloadı başlatın.Başka herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok.Geri sayımı (varsa kod yazama olayını) kendisi yapar.
RESİMLİ ANLATIM:
Programdaki + İkonuna basarak Linklerimizi ekliyoruz.
Dosyanızı download edeceğiz yeri seçerek paketi kabul et tıklayın
NOT: Programı çalıştırmak için için Java Runtime nın makinanızda kurulu olması gerekir.Programın Türkçe Dil seçenegi mevcuttur.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ... 008.Pr.exe
Yorumlarınızı eksik etmeyin...
JDOWNLOADER 0.3.088
jDownloader Nedir ? Ne işe yarar ?
jDownloader Rapidshare ve diğer File Hosting Serviceler (Uploaded.To, Netload.In, Megaupload.Com) dan dosya indireceğiniz kullanışlı bir programdır. Ayrıca bilirsiniz bir çok upload sitesinde pop-up pencereler aşırı reklamlar canınızı sıkar bu programla onlardanda kurtulmuş olursunuz. Upload sitelerinin Download Manager de diyebiliriz.
ÖZELLİKLERİ:
*Çoklu Rapidshare linkleri ekleme fonksiyonu da içinde bulunuyor.
*Rapidshare Premium üyeleri de programı kullanabilir.
*Tüm Rapidshare Premium fonksiyonları kullanıma hazırdır.
*jDownloader GPL3 lisanslıdır.
*jd yi GPL3 (general public license) altında baştan kodlayarak yazmak YASALDIR !
*jd nin kullandığı Jac şu anda dünyadaki en iyi Jac (Janticaptcha dır)
*captcha çözme %90-99…..CPU KASMA YOK VE NEREDEYSE HATASIZ KOD ÇÖZME! SANİYELİK YENİ ANTİCAPTCHA METHODU !
*Hazır kurulmuş hali içinde düşük hız algılayıcı ve eklenti hepsi vardır.
*Bilinmeyen hata ayarları en düzgün şekilde yapılmıştır.
*Kendisini otomatik güncelleme ile yeniler.
KULLANIM ŞEKLİÇok Basit)
Programdaki + ikonuna basarak linkleri ekliyorsunuz. Dosyanızı download edeceğiz yeri seçerek “paketi kabul et”e tıklayın.Sağ yönü gösteren ok işaretine basarak downloadı başlatın.Başka herhangi bir ayar yapmanıza gerek yok.Geri sayımı (varsa kod yazama olayını) kendisi yapar.
RESİMLİ ANLATIM:
Programdaki + İkonuna basarak Linklerimizi ekliyoruz.
Dosyanızı download edeceğiz yeri seçerek paketi kabul et tıklayın
NOT: Programı çalıştırmak için için Java Runtime nın makinanızda kurulu olması gerekir.Programın Türkçe Dil seçenegi mevcuttur.
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ... 008.Pr.exe
Yorumlarınızı eksik etmeyin...