Kral Forum

Need for Speed SHIFT Türkçe Yama | 10Mb | Uyeolj

Join the forum, it's quick and easy

Kral Forum

Need for Speed SHIFT Türkçe Yama | 10Mb | Uyeolj

Kral Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rel="publisher"

Need for Speed SHIFT Türkçe Yama | 10Mb |

Karizma Puanı : 0

Need for Speed SHIFT Türkçe Yama | 10Mb | Empty Need for Speed SHIFT Türkçe Yama | 10Mb |

Mesaj tarafından  Salı Mayıs 25, 2010 8:11 am

Need for Speed SHIFT Türkçe Yama | 10Mb |

NFS SHIFT türkçe yama dil eklentisi ile Need for Speed SHIFT oyununu türkçe olarak oynayabileceksiniz. Need for Speed SHIFT Türkçe Yama Özellikleri: Oyun menüleri, Oyun içi altyazılar, Oyun video ve altyazıları Türkçeleştirilmiştir.

Need for Speed SHIFT Türkçe Yama Kurulumu

Yamayı kurmaya başlamadan önce Need for Speed SHIFT oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Türkçe Yamayı Need for Speed SHIFT oyununu kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak NFS SHIFT Türkçe yama dil eklentisi 32 bit işletim sistemlerinde "C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT" klasörüne, 64 bit işletim sistemlerinde "C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT" klasörüne kurulacaktır. Eğer siz oyunu farklı bir klasöre kurmuşsanız, Türkçe yamanın kurulumu sırasında Gözat... butonuna tıklayarak programı kurduğunuz dizini seçiniz ve kurulumu tamamlayınız.

Not: Her ihtimale karşı "C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Need for Speed SHIFT" klasörünün bir yedeğini almanızı öneriyoruz. Eğer NFS Shift tr yama dil eklentisinden memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır.

(Doysa içinden site reklamını çıkartım ,yenıden upload ettim,extra olarak duvar kagıtları eklıdır)
    Linki Burda:

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 12:33 pm