ilk önce dosyaları KnightOnline klasörüne kopyalayın Multiclient.exe ye çift tıklayıp sağ üstteki kutucugu işaretleyin ve Go butonuna tıklayın.. Ko açılcaktır oyuna girip koxpunuzu calıstırın 2-3 dk içinde tpt alıcaksınız
Ama korkmayın aynı işlemi tekrar yaptıgınızda tpt almıyorsunuz su an 45 dkdır kullanıyorum...
Eğer 2. dede tpt almaya basladıysanız multiclient.ini içindeki
Sleep = 20
MAX_SLEEP = 200;
MIN_SLEEP = 10;
değerlerini değiştirin
80 - 90 değerleri bir cok kişide calısmıstır bunların ikisidnen biri sizinki olabilir. deneyiniz..
Virüs taramasında uyarılar görüceksiniz bu uyarıların nedeni Packlenmiş exe olmasıdır.. Program bana ait değildir ben kullanıyorum ve calısıyor. sizde bu riski goze alıp kullanıcam derseniz program burda... üyelik gerektirir
20 den baslayın 99 a kadar sleep degerleri tek tek arttırılarak denenmeli ve oyuna her degerde en az 3 kere girmelisiniz.
Download : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Alternatif
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Ama korkmayın aynı işlemi tekrar yaptıgınızda tpt almıyorsunuz su an 45 dkdır kullanıyorum...
Eğer 2. dede tpt almaya basladıysanız multiclient.ini içindeki
Sleep = 20
MAX_SLEEP = 200;
MIN_SLEEP = 10;
değerlerini değiştirin
80 - 90 değerleri bir cok kişide calısmıstır bunların ikisidnen biri sizinki olabilir. deneyiniz..
Virüs taramasında uyarılar görüceksiniz bu uyarıların nedeni Packlenmiş exe olmasıdır.. Program bana ait değildir ben kullanıyorum ve calısıyor. sizde bu riski goze alıp kullanıcam derseniz program burda... üyelik gerektirir
20 den baslayın 99 a kadar sleep degerleri tek tek arttırılarak denenmeli ve oyuna her degerde en az 3 kere girmelisiniz.
Download : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Alternatif
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]