Kral Forum

Metin35 Buz Zindanı Haritası ve Çıkış ayrıntılı Anlatım  Uyeolj

Join the forum, it's quick and easy

Kral Forum

Metin35 Buz Zindanı Haritası ve Çıkış ayrıntılı Anlatım  Uyeolj

Kral Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rel="publisher"

Metin35 Buz Zindanı Haritası ve Çıkış ayrıntılı Anlatım

uÄŸur
    uÄŸur
    Admin
    Admin

Karizma Puanı : 7113

Metin35 Buz Zindanı Haritası ve Çıkış ayrıntılı Anlatım  Empty Metin35 Buz Zindanı Haritası ve Çıkış ayrıntılı Anlatım

Mesaj tarafından uÄŸur Paz Ocak 23, 2011 9:01 am

Buz Zindanının 1. Katından Kurtulmak İçin Gerekli Kordinat : 100 - 33 bunu herkez bilir...

Fakat 2. Kat .... Bunu Henüz Bilen Yoktur Yani Çıkış Kordinatını...

Bende Buz Zindanının 2. Katında Kalmıştım Görünmeyen Slotlar Vardı.Burdan Hemen Çıkmak İstiordum. Fakat Çıkmak İçin Çin Serverin OlmasıGerekiomuş. Bunun Başka Bir Yolu Olması Gerektiğini Düşündüm.. VeAraştırmalarım Sonunda "MultiHack 4.1 Hile Programı" ile Bunu Çözdüm!

-"Bunu Nasıl Yapıcaz?" Diyorsanız Beni İyice Dinleyinn..

-Buz Zindanının 2. Katındayız Herhangi Bir Görünmez Slota Ölüp ŞehireGidiyoruz... Şehirde Işınlanma Yeri Vardır ama Işınlanamıyorsunuzdur..Işınlanma Yerinin Tam Ortasına Geçip Hile Programının 2. Hackseite dekiSpeichere Yerine Tıklayın. Ve Yan Kutucukta Olan;

- 880 ve 725 ve altındaki 160(başka birşeyde olabilir) sayısını görüyorsunuzdur
    - 880 ve 725 sayılarına hiç dokunmuyoruz sadece altında yazan 160(başkabir sayıda olabilir) sayısının yerine 179 yazıyoruz ve Teleportieren etıklıyoruz.
    - Ve sonra Buz Zindanı 1. Kata Işınlanıyoruz .. Ve sonra 100 33 e ışınlandıkmı 1. köye dönüyoruz...

Forum Saati C.tesi Kas. 16, 2024 3:27 am