Yabanci bi forum sitesinden bktm.. güncellenince bişe yapin diyo anlamadim.. ingilizcesi çok iyi olan pmden bana mesaj atsinnn
Anladıgım kadari ile ingilizce. ve denemelerimle anlatiyorum
içindeki dll'lere dokunmayın.
xp kullananlar undetected'a basin ve oyuna giriş yapin..
Oyuna girildiğinde start wall hack bastiniz mi wh başliyacak.
Kapatmak için aynı yerde stop diyeceksiniz..
vista ve win7 kullananlar choose tıklayp knight online klasorundeki knightonline.exe dosyasini seçsinler.. undetected basin. Ve oyuna girdikten sonra start wall hack deyin. [ oyuna girdikten sonra basin ]
Önemli nottt : % 100 çalışabilmesi için görüntü ayarlarini son seviye yapmayin. Knight online 'deki options'dan bir kaçını düşürün. Hepsi high oldgunda oyun kasinca hata verebiliyormuş. Ama sonra güncellemişler sanırım bişeler yaziyor.. Öyle birşey olmadı bana. Siz genede garantiye alin..
[SIZE="4"]
Zindan'dan çıkmak için sürekli ileri gidinn.. Etrafiniz hep gri olacak sadece karakteri gördüğünüzde town atinn.. bu kadarrr )[/SIZE]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Anladıgım kadari ile ingilizce. ve denemelerimle anlatiyorum
içindeki dll'lere dokunmayın.
xp kullananlar undetected'a basin ve oyuna giriş yapin..
Oyuna girildiğinde start wall hack bastiniz mi wh başliyacak.
Kapatmak için aynı yerde stop diyeceksiniz..
vista ve win7 kullananlar choose tıklayp knight online klasorundeki knightonline.exe dosyasini seçsinler.. undetected basin. Ve oyuna girdikten sonra start wall hack deyin. [ oyuna girdikten sonra basin ]
Önemli nottt : % 100 çalışabilmesi için görüntü ayarlarini son seviye yapmayin. Knight online 'deki options'dan bir kaçını düşürün. Hepsi high oldgunda oyun kasinca hata verebiliyormuş. Ama sonra güncellemişler sanırım bişeler yaziyor.. Öyle birşey olmadı bana. Siz genede garantiye alin..
[SIZE="4"]
Zindan'dan çıkmak için sürekli ileri gidinn.. Etrafiniz hep gri olacak sadece karakteri gördüğünüzde town atinn.. bu kadarrr )[/SIZE]
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]