Kral Forum

Word Challenge Oyununun Tüm Hileleri (Facebook) Uyeolj

Join the forum, it's quick and easy

Kral Forum

Word Challenge Oyununun Tüm Hileleri (Facebook) Uyeolj

Kral Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

rel="publisher"

Word Challenge Oyununun Tüm Hileleri (Facebook)

uÄŸur
    uÄŸur
    Admin
    Admin

Karizma Puanı : 7113

Word Challenge Oyununun Tüm Hileleri (Facebook) Empty Word Challenge Oyununun Tüm Hileleri (Facebook)

Mesaj tarafından uÄŸur Cuma Mayıs 07, 2010 1:36 pm

Word Challenge Oyununun Tüm Hileleri (Facebook) 200910188

Aylık 3.615.744 aktif kullanıcısı olan çok eğlenceli bir oyun daha buldum facebookta Word Challenge Oyununun Tüm Hileleri (Facebook) Smile İngilizce öğreniyorum ama kelime ezberlemem gerekiyor diyorsanız bu oyunda sizin için tasarlanmıştır işte,kelime oyunlarından hoşlananlar için mükemmel bir oyun..

Birkaç tane hilesi bulunuyor bunları da keşfettim tabiki Word Challenge Oyununun Tüm Hileleri (Facebook) Smile Neyse şimdi hileleri nasıl uygulayacağınızı yazıyım arkadaşlar..

Dil seceneklerinden İngilizce'yi ayarlıyoruz oyunu başlatıyoruz karşımıza cıkan harfleri sihirli sitemize yazıyoruz : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Örnek bende 'esspul' harfleri cıktı sitede 'Give me letters' yazan yere yazdım bu harfleri sonra yazdığım yerdeki kutucuğun sağ tarafındaki 'solve' tusunu tıkladım ve işte karşıma tüm sözcükleri cıkarttı..

3 Letter Words
    3 ELS
    3 ESS
    3 LEU
    5 PES
    5 PUL
    5 PUS
    3 SEL
    3 SUE
    5 SUP
    5 UPS
    3 USE